Kennis in Huis Kennis in Salaris, HR, Sociale lasten en AVG

HR- en Salarisadministratie

Waar Kennis in Huis zich in onderscheidt ten aanzien van de doorsnee salarisadministrateurs is een proactieve houding en de combinatie met personeels- en salarisadministratie.

Denk aan de gevolgen van de jaarlijkse wettelijke aanpassingen met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden. Op het gebied van pensioen, werkkostenregeling, loonbeslag, sociale verzekeringen, subsidies etc. is een brede kennis noodzakelijk.

Onze professionals zijn constant op de hoogte van de frequente veranderingen in de wet- en regelgeving, arbo-wetgeving, fiscale wetgeving en arbeidsrecht.

Dit kunt u verwachten van Kennis in Huis

✔️ Gebruiksvriendelijk online salaris pakket

Ons pakket is voorzien van alle gemakken, zeer gebruiksvriendelijk voor werkgever en werknemer… Zowel HR en salariszaken zijn online en volledig geïntegreerd.

✔️ Direct verzekerd van een AVG-Proof HR en Salarisadministratie

In veel gevallen zijn de personeelsdossiers en/of de informatie die de werkgever bewaart en verwerkt niet AVG-Proof, Kennis in Huis zorgt dat alle informatie over de werknemers wordt gescand en op een correcte manier wordt verwerkt.

✔️ Wij gaan verder waar een ander stopt…

Onze naam zegt eigenlijk genoeg, onze kennis komt uw onderneming ten goede. Kennis in Huis denkt door en adviseert waar nodig, genereert arbeidscontracten, vastellingsoovereenkomsten en begeleidt werkgever en werknemer. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en laat u ontzorgen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Vul onderstaand Contactformulier in en we nemen vandaag nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.